Cégkivonat beszerzése pár perccel a tárgyalás előtt

Cégkivonat beszerzése pár perccel a tárgyalás előttEgy cégkivonatra rengeteg helyzetben szükség lehet. Általában saját vállalkozásunk cégkivonatát kell beszerezni, benyújtani különböző pályázatokhoz, hivatalos ügyintézésekhez. Ilyenkor elegendő idő szokott rendelkezésre állni, hogy ne kelljen az utolsó pillanatra hagyni a dokumentum beszerzését. De előfordulhatnak olyan helyzetek, pl. egy céges tárgyalás vagy üzletkötés, hogy az utolsó pillanatban kell beszerezni egy cégkivonatot. Szerencsére ez is lehetséges.

Online cégkivonat beszerzése lesz ilyenkor szükség. Online beszerzésnél felmerül az ingyenes cégkivonat letöltésének lehetősége. Ennek is van létjogosultsága, de csak tájékozódásra jó, mert semmi nem garantálja, hogy friss dokumentumról van szó. Tárgyalás előtt mindenképpen hiteles cégkivonatot ajánlott beszerezni, ez garantáltan hatályos információkat tartalmaz, és hitelesítéssel is rendelkezik.

Hiteles cégkivonatot akár mobilról is lehet beszerezni, internetkapcsolatra és egy bankkártyára van csak hozzá szükség. Számos online szolgáltató van, amely azonnali cégkivonat készítéssel foglalkozik. Egyet ki kell választani, a weboldalon ki kell keresni a céget, amelynek a cégkivonatára szükségünk van, majd pedig egy e-mail címet kell megadni, ahova majd küldeni fogják a hiteles cégkivonatot. Céges számlát természetesen lehet kérni a vásárlásról, így akár el is lehet számolni a dokumentumot céges kiadásként. A folyamat végén sikeres bankkártyás fizetés után pár perccel már küldi is ki a rendszer a cégkivonatot a megadott e-mail címre.